Głowy nie dam uciąć, ale z tego co w tym poscie pisze to masz małą szanse że tak, ale małą, bo raczej liczy się żeby daty się zgadzały. Chociaż wtyczki i immo powinien pasować
wojtek., ja myślę że będzie pasował, ja mam z 2005 roku auto a licznik chyba z 2006 także jak masz PIN to działaj A jak nie masz to tez jedź do ASO a oni on-line ściągną i wszystko zakodują
KICHA, do Emidy nie dotarłem z powodów niezależnych ode mnie :evil: . Wizyta przełożona na wtorek
[ Dodano: Wto 23 Lis, 10 14:21 ]
Byłem dziś w Emidzie i KICHA.
Mój samochód a właściwie jego komputer nie obsłuży Maxi Dota. Jest więc na sprzedaż. maxpaynemm, może ciebie podejdzie
Koledzy mam jeszcze pytanie. Jak kupię licznik używkę.... wiadomo tam z jakimś przebiegiem to czy ASO kodując go da radę ustawić mi mój przebieg czy będę zmuszony mieć ten co był w liczniku ???
Koledzy mam jeszcze pytanie. Jak kupię licznik używkę.... wiadomo tam z jakimś przebiegiem to czy ASO kodując go da radę ustawić mi mój przebieg czy będę zmuszony mieć ten co był w liczniku ???
Niestety ja wyjechałem z serwisu z nie swoim przebiegiem
BYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
koledzy chcę się pochwalić bo dziś do mojej O2 przybył nowy licznik Maxi-dot już niedługo wstawie fotki ;p ale jak narazie to bajer na całego
ps: chcę podziękować marc!nowi za miłą obslugę i kodowanie w servisie Plichta Wejherowo
Jeszcze raz dzięki ;P
Marcin0201, kurde napisz (chociaż na pw) z jakiego źródła kupiłeś licznik?? Nowy czy użuwany?? Jaka cena i czy miałeś PIN do licznika?? Z jakiego roku miałeś licznik a z jakiego masz samochód??
Proszę o jakieś info Ja cały czas szukam innego licznika ale narazie nic są jakieś na allegro ale albo od RS albo cena zaporowa (pow. 500PLN) :cry: :cry: :cry: :cry:
napiszę tu może przyda się i innym ;p
Licznik(używany) kupiłem na allegro szukałem dość dlugo aż zanlazlem za 200zl z roku 2006. bodajże z lutego a moja skoda jest z pazdziernika 2006.Licznik bez pinu ale pin został sciągnięty przez serwis;p i to tyle prosty mod;p
Marcin0201, w październiku była pierwsza rejestracja czy wtedy wyjechał z fabryki? To o tyle istotne, że modele 06 i 07 powinny się różnić nieco procesorem wliczniku i tym samym nie można było ich zamiennie stosować
Chyba, że już ASO także ma na to sposób :diabelski_usmiech
Jaki masz nr licznika - nr części oczywiście a nie nr seryjny :P
zmiana w licznikach dopiero była w 2007 roku a nie w modelu 2007
Andrev3, jesteś pewien :?:
Dałbym sobie... no paznokcia uciąć, że zmiana była pod koniec 2006 roku :roll:
W ETKA trzeba by sprawdzić od kiedy montowane są liczniki 1ZO 920 842 (wcześniej z max-dot było 841) :idea:
Komentarz